Etiketterartikelsajten
Läst 4924 ggr
Cireea
2015-06-10, 03:41

Film iFokus

Film iFokus är sajten för dig som tycker om film och gärna delar ditt intresse med andra. Här får alla plats - Oavsett ålder, kön och filmsmak. Alla ska känna sig välkomna och veta att de har något att bidra med och en chans att vidga sina vyer.

Alla ser vi på olika filmgenrer och på olika sätt. En del gillar att titta ensam medan andra gärna går på bio. Film är något som de allra flesta i hela världen har någon form av relation till. Oavsett vad din relation till film är så har du samma intresse som jag har och det är film. Därför hoppas jag att det uppstår många intressanta diskussioner här på Film iFokus och vem vet, du kanske till och med upptäcker nya filmer som du aldrig hört talas om förut med tanke på det breda utbudet.

För att forumet ska fungera är det viktigt att alla tar del av sajtens Skrivregler och sedan för diskussioner efter dem. Vi vill att alla ska känna sig välkomna hit och därför är det viktigt att ha en god ton till alla de andra medlemmarna även om dom kanske inte har samma åsikter som du själv har. 

Här på Film iFokus har vi även en massor av kategorier för att det ska finnas ordning och reda. Jag uppskattar om ni, i den mån ni kan, sätter era inlägg i rätt kategorier. 

Med vänliga hälsningar, 
sajtvärd och Medarbetare på Film iFokus


Film, Gravid, Hamster, Litteratur, Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"
Eyos Hamsteruppföding

  • Redigerat 2020-11-04, 17:38 av Staffan
  • Redigerat 2020-09-22, 15:40 av Cireea
Inlägget är låst för nya kommentarer
Upp till toppen