2019-05-01 17:41 #0 av: Huygens

Renegade, en dokumentär om David Icke (wiki), hans upptäckter och liv, stoppades från USA-premiär 2 timmar innan visning på biografen Aero Theatre i Los Angeles, Kalifornien.

Biografen ägs av företaget American Cinematheque, som uppgav att orsaken till att filmpremiären av Renegade stoppades, var att David Icke inte framställdes i tillräckligt ofördelaktig dager.


David Icke upptäckte i mitten på 1990-talet att "rymdödlor" styr världen. Makthavare i Kina, Ryssland, USA, Europa och andra länder, kontrolleras av reptilians, reptilliknande ickefysiska varelser, även benämnda som Archons.

Dessa ickemänskliga varelser har tankekontroll över makthavarna allra högst upp på maktpyramiden. Presidenter, diktatorer, kungligheter, industrimiljardärer osv, kontrolleras av Archons. Drottningen av Storbritannien är en "ödla". Prins Charles har setts skifta skepnad till grön hud och ödleform. President Bush fick inför en TV-intervju ödlehänder med klor och fjällig hud.


Dessa avslöjanden av David Icke är så besvärande för makthavarna och Bilderberggruppen att premiären av filmen Renegade stoppats vid flera visningstillfällen.


För 35 000 år sedan levde kanske 500 miljoner människor i harmoni på jorden. Archons ("rymdödlorna") anlände och slog allt i spillror. Högstående mänskliga kulturer förstördes. Archons skapade troligen den nya planet Venus i solsystemet. Även månen är konstgjord, ett rymdskepp som rör sej i omloppsbana runt jorden.

För 6000 år sedan började rymdödlornas nuvarande plan för att modifiera mänskligheten till att bli mentala slavar, ta form i det forntida Egypten (vars faraoner inte byggde pyramiderna).

Ondskefulla signaler strömmar in från centrala delar av Vintergatan och blir modulerade i planeten Saturnus (via månen Titan) för att sedan sändas till Månen som riktar dom onda vibrationerna mot jordens mänsklighet.


Renegade premiärvisades i Manchester, Storbritannien i slutet av april 2019. När Londonpremiären av Renegade skulle hållas, stoppades visningen av Storbritanniens landsorganisation för handelsanställda, TUC (wiki). En ny premiärlokal hittades dock snabbt och filmen visades ändå i London. TUC är 4 gånger så stort som svensk LO och TUC kontrolleras av Illuminati.

David Icke, något pressad av att Renegade stoppades i Los Angeles, kort analys. (YT/David Icke, 2019-05-01, 16 min)

Tydligen är det extremt viktigt för makthavarna att existensen av rymdödlor inte blir känt av den större allmänheten. Traditionell media har varit helt tysta med stoppandet av Renegade. Kort info på Ickes hemsida (länk).


Tidigare i år stoppades Icke från att resa till Australien med bara 4 timmars varsel. Beslutet fattades på ministernivå och förbigick den vanliga myndigheten som godkänt Ickes inresa flera månader i tidigare.

Motiveringen till att Icke inte fick inresetillstånd till Australien var bl a att han anses vara vaccinationsmotståndare och "klimatändringsförnekare". Australien har infört tvångsvaccineringar som många föräldrar uppgett orsakar autism och ADHD hos deras barn. Ökningen av autism och ADHD är del av rymdödlornas plan för att förslava mänskligheten.