Vad heter filmen/serien?

Vilken film?

2017-09-13 23:02 #0 av: Missmagi

Såg en amerikansk film som liten sent 90 tal. Så filmen borde vara runt 90 talets år nångång. Jag minns att jag tyckte den var riktigt otäck men det var väl alla filmer då som var i skräck/thriller hållet. Minns inte alls några skådespelare eller vad filmen hette så det är de jag vill ha hjälp med.

Jag minns inte mycket men detta är det jag minns av själva filmen: det är ett gäng ungdomar som är ute och åker bil på väg någonstans. Det är mörkt och det regnar kraftigt dom ska precis åka över en bro då dom är med om en olycka. Sen är det som att dom fortsätter leva sitt liv vidare men det häbder massa skumt. Sen får man i slutet får reda på att dom egentligen inte alls klarade sig efter olyckan. Utan dom var döda hela tiden.

Någon som känner igen en film med liknande handling, eller kanske vet vilken film jag menar så vore jag ytterst tacksam 🌷

Anmäl
2017-09-13 23:11 #1 av: JMW

Campfire Tales kanske?

Anmäl
2017-09-14 15:43 #2 av: Missmagi

tack ja det var den :D

Anmäl
2017-09-21 15:32 #3 av: Cireea

Tack för detta tips, måste se den nu! Skrattar

Sajter: FilmGuldhamster, Datorspel, Minecraft, Twilight & Sydkorea
⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.