Komedier

Nya Ghostbusters

2016-07-24 12:44 #0 av: Sollar

Vad tycker ni om den, jag har längtat eftersom jag älskar de första filmerna.  Den var sådär tyckte jag, långt ifrån den sämsta film jag sett men såklart inte i samma klass alls som de gamla. Det var ungefär så jag väntat mig.

Anmäl
2016-07-24 13:54 #1 av: Cireea

Nej, jag längtar inte och kommer troligtvis inte ens se den. Kommer jag se den så är det antagligen för att sambon tvingat mig bara för att han älskar de gamla filmerna. 

Sajter: FilmGuldhamster, Datorspel, Minecraft, Twilight & Sydkorea
⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl
2016-07-24 18:00 #2 av: Sollar

Har man bara inte för höga förväntningar går det bra att se den tycker jag. Och jag förstår verkligen inte hatstormarna på nätet, särskilt mot Leslie Jones, hon var bäst i filmen tyckte jag. Men jag tänkte inte på när jag skrev inlägget att den inte har haft biopremiär än, då är det kanske inte så många som sett den än.

Anmäl
2016-07-24 18:01 #3 av: Cireea

Jag har inget emot någon av skådespelarna i filmen, gillade bara inte upplägget eller trailern så för min del är det en film jag kan hoppa över. 

Sajter: FilmGuldhamster, Datorspel, Minecraft, Twilight & Sydkorea
⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl
2016-07-24 18:08 #4 av: Sollar

För det mesta är det ju ända så att det är en dålig idé att modernisera filmer, charmen försvinner oftast då. Kanske hade det blivit annorlunda om de gjort en uppföljare istället. Fast det har inte funkat på independence day 2 förstås, den var en riktig besvikelse.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.