Film

Tomb Raider

2018-04-16 17:07 #0 av: Cireea

Tomb Raider hade biopremiär i mars 2018 och är en action-äventyrsfilm regisserad av Roar Uthaug och skriven av Geneva Robertson-Dworet och Alastair Siddons.

Filmen är baserad på tvspelet från 2013 med samma namn och är en reboot av de tidigare Tomb Raider-filmerna. Svenske Alicia Vikander innehar huvudrollen som Lara Croft och med sig har hon bland annat Dominic West, Daniel Wu och Walton Goggins som har biroller. 

Handling
Lara hittar en gammal videoinspelning av sin försvunna far där han berättar om sitt sökande efter Himiko, en drottning av Yamatai som sas vara härskare över liv och död. Hon bestämmer sig för att lösa mysteriet kring sin fars försvinnande och ger sig ut för att hitta ön där han sågs senast. 

___________________________________________

Bild: Public Domain via Pixabay
Redigerad av Cireea

Sajter: FilmGuldhamster, HamsterTwilight & Sydkorea
⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl
2018-04-17 17:32 #1 av: Cireea

Såg denna på bio, tyckte det var helt klart sevärd. Jag som spelat spelen tyckte det kändes extra spännande med en film som är delvis baserad på spelet från 2013, dock får man inte tänka sig att filmen ska stämma överens med spelets handling. 

Hoppas vi får fler Tomb Raider-filmer med Alicia Vikander, tyckte hon gjorde ett toppenjobb som Lara Croft. Tummen upp

Sajter: FilmGuldhamster, HamsterTwilight & Sydkorea
⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl
2018-04-20 12:36 #2 av: johan

Mycket bra. Bästa actionfilmen på länge. Alicia var grym för rollen!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.