Film

Jason Bourne

2016-07-24 10:33 #0 av: Cireea

Jason Bourne, som nu vet vem han egentligen är, försöker ta reda på dolda sanningar om hans förflutna.

Den femte filmen i Bourne-serien släpps sommaren 2016. Regisserad och skriven av Paul Greengrass. Paul har även regisserat de två senare Bourne-filmerna.

Matt Damon - Jason Bourne
Tommy Lee Jones - CIA Director Robert Dewey
Alicia Vikander - Heather Lee
Vincent Cassel - Asset
Julia Stiles - Nicky Parsons

Filmen har biopremiär i Sverige den 27 juli!

Sajter: FilmGuldhamster, Datorspel, Minecraft, Twilight & Sydkorea
⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl
2016-07-24 13:57 #1 av: Cireea

Nu var det ett tag sedan jag såg de andra filmerna så jag måste nog fräscha upp minnet ordentligt innan jag ser denna. Roligt att Alicia Vikander är med dessutom!

Sajter: FilmGuldhamster, Datorspel, Minecraft, Twilight & Sydkorea
⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl
2016-08-21 09:44 #2 av: Devya

Jag hade verkligen sett fram emot en här filmen då jag gillar de övriga filmerna, men tyvärr var det här en stor besvikelse.

Handlingen var lite väl fattig och det fanns absolut ingen logik i att Alicia Vikander hade den roll hon hade i den här filmen. Aldrig i livet att en tjej i 20-års åldern skulle ha en sådan pass hög befattning och sen dessutom bli befodrad till en position som i verkligeheten skulle höra till en person i 50-års åldern. Det var inte alls trovärdigt. 

Jag var dessutom väldigt besviken på Alicia Vikanders insats i den här filmen. Hon var faktiskt inte alls bra men det är kanske inte så konstigt då hon inte passade ens in rollen. De skulle ha gett henne en bättre och mer passande roll..... Man hörde också väldigt tydligt hennes svenska som bröt igenom och ibland blev det även svårt att höra vad hon mumlade fram. Det här måste vara första gången som jag inte har gillat Alicia Vikanders skådespeleri, vilket jag är lite ledsen över.

Anmäl
2016-08-21 13:55 #3 av: Cireea

#2 Åh nej! Ledsen Alicia som brukar vara så jäkla bra i sina roller. Vad tråkigt att du blev besviken på hennes insats i filmen och att rollen inte passade henne. Oberörd

Har själv inte hunnit se filmen ännu så jag får återkomma med en kommentar när jag också sett den. 

Sedan kan man ju också diskutera hurvida smart det var att fortsätta på den här Bourne-serien. Precis som i många andra filmserier så vet dom inte när det är dags att sluta.

Sajter: FilmGuldhamster, Datorspel, Minecraft, Twilight & Sydkorea
⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl
2016-08-21 20:34 #4 av: Devya

#3 Ja, men precis! Hon brukar vara väldigt duktig men hon var helt klart inte redo för en sådan här roll. Jag tyckte också att hon hade endast ett sorts ansiktsuttryck och var bara helt enkelt dålig. Det här var så fel roll för henne att jag blir lite sur på dem som gav henne den här rollen. Det fick henne att framstå som en dålig skådespelare vilket jag inte tycker att hon egentligen är. 

De mjölkar nog alltför mycket på det här konceptet. De vet aldrig när de ska sluta, tyvärr. Förhoppningsvis kommer det inte flera filmer.

Återkom gärna då du har sett filmen. Kanske du har totalt annan åsikt om den! :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.