TV-serie

Black Widows

2016-05-03 09:07 #0 av: Cireea

Black widows är en nordisk dramaserie som är en samproduktion mellan Sverige, Norge och Danmark. Serien är en nyinspelning av den finländska serien Mustat Lesket från 2014.

Black Widows är skapad av Roope Lehtinen och Mikko Pöllä. I Sverige hade serien premiär den 4 februari 2016. Du får se skådespelare såsom Peter Stormare, Cecilia Forss, Beate Bille  och Synnøve Macody Lund. 

Handling
De tre väninnor Rebecka, Kira och Johanne har tröttnat på sina odrägliga äkta män och bestämmer sig för att göra sig av med dem – allt för att få ett lugnt och fridfullt liv. Men istället dras de ner i en kriminell spiral med mord, mutor och utpressning. Samtidigt kommer mordutredningen allt närmare de tre änkorna. 

Bild: Public Domain via Pixabay

Sajter: FilmGuldhamster, Datorspel, Minecraft, Twilight & Sydkorea
⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl
2016-05-03 12:46 #1 av: Cireea

Jag måste säga att jag blivit positivt överraskad av den här serien! Tummen upp Redan innan premiären såg jag reklam om den på tv men var osäker på om jag verkligen ville se serien då jag inte riktigt gillar svenska filmer/serier. 

Men, för ett par dagar sedan kände jag att det var dags att ge serien en chans. Nu har vi kommit lite mer än halvvägs genom säsong 1. Älskar den! Skrattar
Jag hoppas det kommer en säsong 2 också, men det är inte spikat än vad jag vet. 

Sajter: FilmGuldhamster, Datorspel, Minecraft, Twilight & Sydkorea
⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.