Film

Allegiant

2016-01-10 10:23 #0 av: Cireea

Allegiant är en amerikansk science fiction och äventyrs film. Regisserad av Robert Schwentke med ett manus av Noah Oppenheim, Adam Cooper, Bill Collage och Stephen Chbosky.

Allegiant är den tredje filmen i The Divergent Series och är satt att ha biopremiär den 18:e mars i Sverige. Tanken var att från början att göra två delar, part 1 och part 2, men man beslutade sedan att göra två filmer med två olika titlar. Totalt blir det fyra filmer i filmserien. 

Handling: 
Beatrice Prior och Tobias Eaton tar sig ut i världen bakom stängslen de tidigare levt bakom i tron om att världen utanför var förstörd och farlig. De blir tagna och sätts i skyddshäkte av ett mystiskt bolag vid namn "Bureau of Genetic Welfare". 

Sajter: FilmGuldhamster, Datorspel, Minecraft, Twilight & Sydkorea
⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl
2016-01-13 20:50 #1 av: [Zachapacka]

Hmm, de ska bli intressant. Jag har läst de tre böckerna och jag måste säga att det är absolut inte så där jag föreställde mig stället. I boken kändes omgivningen inte alls så där "högteknologisk" och det är inte lika mycket action. Men det ska ändå bli kul att se filmen. 

Var inte alltför optimistisk, ljuset i tunneln kan vara ett tåg. /Kafka

Anmäl
2016-01-13 20:53 #2 av: Cireea

Jag har bestämt mig för att läsa böckerna efteråt, annars känns det som att jag kommer bli besviken på de filmer som är kvar. 

Men jag förstår hur du menar, så har jag känt med många böcker som blivit till film.

Sajter: FilmGuldhamster, Datorspel, Minecraft, Twilight & Sydkorea
⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.