Film

Teenage Mutant Ninja Turtles

2014-04-05 23:25 #0 av: Melissa V

Leonardo, Raphael, Michelangelo och Donatello är åter igen tillbaka i en ny film..

Den 8 Augusti 2014 kan vi se dom 4 sköldpaddorna tillsammans med sin master Splinter fajtas mot ondskan som råder på New Yorks gator. 
Shredder har tillsammans med sin Fotsoldater tagit ett järngrepp om staden och dess poliser, nåt som nu TMNT måste stoppa tillsammans med reportern April (Megan Fox) 

Där allt som har med motorer är samlat
http://bilslakt.se/Forum


Anmäl
2014-04-06 02:24 #1 av: Cireea

Det har kommit mycket kritik om hur dom gjort Ninja turtle's ansiktena. Har hört det ryktas om att många är besvikna på att dom fått mer mänskliga ansikten jämfört med hur det var förut.. 

Sajter: FilmGuldhamster, Datorspel, Minecraft, Twilight & Sydkorea
⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl
2014-04-06 11:08 #2 av: Melissa V

Kan tänka mig det, de ser mer ut som utomjordingar än sköldpaddor. 

Där allt som har med motorer är samlat
http://bilslakt.se/Forum


Anmäl
2014-04-09 15:53 #3 av: [Forummedlemmen]

Det gick faktiskt rykten om att hela historien skulle skrivas om (som vissa av er förmodligen redan vet), så att sköldpaddorna inte kom från Jorden utan någon annan planet ("Sköldpaddornas planet" kanske, med tanke på "Apornas planet"). Ler

Fansen kritiserade dock detta och berättelsen skrevs (lyckligvis) om, i stället är det själva sörjan som de blir muterade av som är utomjordisk (vilket det skall vara). Det fanns ett manus från 2011-2012 någonting vid namn "Blue Door", som lyckligtvis kastades i papperskorgen.


Jag var väldigt förtjust i den första TV-serien för 20 år sedan (har faktiskt kikat lite på några avsnitt även på senare år), och jag skall verkligen försöka se den här filmen. Jag hade ingen jättefavorit bland figurerna, utan det var mest dynamiken och samspelet mellan figurerna som gjorde det så bra.


Jag har på senare år lärt mig att den TV-serie jag först tittade på sändes från 1987 till 1996. Den var den mest lättsamma, färgglatt, lite pizza, mycket dagscener. Den första varianten är dock en serietidning skriven för äldre publik, och mer dystopisk samhällssyn. 


2003 kom en andra TV-serie, som mer är som de första serietidningarna faktiskt var.


2012 kom slutligen en tredje TV-serie, som jag antar är tänkt att vara som en blandning (glatt ibland, mörkt ibland).

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.