film

Sune i Grekland

2012-12-05 19:14 #0 av: [Kaktuz]

Frågan är om Sune i Grekland kommer att ge samma effekt som dem lite äldre. Handlingen är liknade första filmen men denna gång kommer dem iväg till Grekland, men inte utan problemen.

Sunes sommar 1993 heter första långfilmen om familjen.
Resan som var planerad på sommarlovet visade sig vara för dyr för familjen, Grekland lockade men kassan räckte inte dit.
Så det bli en husvagns-semester med en påkörd fot, kärlek vid första ögonkastet, raggaråka och pant-pengar som går till leksaksautomat.
Ett känt citat från filmen är i scenen:
En afro-amerikansk basketspelare kommer in till campingens kiosk där Rudolf (Sunes pappa) råkat hamna bakom disk och får frågan vad chokladbollarna (n***rbollarna) heter på engelska. Rudolf svarar: -We call them nigg...nigg... No, no, no! No, we call them...wienerbröd.

 

Anmäl
2012-12-07 11:12 #1 av: Tilde

Självklart kommer denna film inte att vara lika bra som den första! Cool

♥ Tilde

Anmäl
2012-12-07 18:43 #2 av: MissInAction

Jadu, spontant känner jag att det här är inte Sune! Visst kan jag se av trailern att det finns Sune-anda i filmen, men med både långfilm och julkalender på näthinnan så blir det svårt för mig att föreställa mig andra skådespelare i deras roller Förvånad Och jag vet inte om skämten håller hela vägen? 

Jag kan tänka mig att det fungerar för de yngre generationerna dock!


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2012-12-08 09:19 #3 av: [Kaktuz]

Ja. jag kan inte med att dem ens byter ut den "kända" rollfiguren till en annan. Men dock idag är ju han liite väl äldre än då Tungan ute

Anmäl
2013-01-09 17:58 #4 av: [Jony]

Det finns ingen film som heter Sunes sommar. Däremot en bok.

 

Filmen heter "Rudolfs sommar" i praktiken, bara att det inte står så på. När Sune filmatiseras får upplever vi hur berättelserna helt plötsligt bytt huvudperson.

Anmäl
2013-01-09 19:44 #5 av: MissInAction

#4
Finns inte? Det är klart Förvånad
http://www.imdb.com/title/tt0108252/


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.