recensioner,övrigt

Ny biograf i Sickla

2006-06-17 18:35 #0 av: johan

Den 1:a september öppnar Astoria sin nya bigraf i Sickla Köpkvarter. Biografen byggs i den gamla Dieselverkstsden och kommer, om man får tro deras hemsida, vara toppmodern med bra salonger, dvd-shop, kaffebar och restaurang.

Texten är hämtad från Astoria Cinemas hemsida.  

I Dieselverkstaden i Sickla Köpkvarter bygger Astoria Cinemas Sveriges absolut bästa biograf. Vi blandar det bästa av Dieselverkstadens industriella karaktär med den bästa av internationell lounge känsla. Här ska du få en biografupplevelse som inte bara håller toppklass i teknik och komfort - även ögat ska få sitt i fråga om estetik.

Detaljer är viktiga för att lyckas. Vi är kusligt noga med detaljer. Detta för att du som kund ska känna att vi har både dig, berättandet och presentationen i fokus. En biografupplevelse ska signeras från A till Ö. Därför lägger vi ned stor omsorg på att anläggningen andas förväntan.

 

Det är med inte lite stolthet och darr i rösten som vi kan berätta att anläggningen inkluderar såväl restaurang och espressobar som kvalitetsdvd-shop. Våra fem topputrustade salonger har alla stora böjda dukar, riktigt sköna fåtöljer med gott om plats för benen och all tänkbar teknik. Som grädde på moset får salongerna spektakulära ridåer och en ljussättning som ger det där lilla extra.

Stora salongen med sina 266 platser har en imponerande duk som är 16 meter bred. Salong 2 som även är fullt konferensutrustad har 135 platser och en duk på 11m. Salong 3 och 4 har 90 platser och duk på 9m. Salong 5, vår lilla exklusiva pärla, har 50 platser och en duk på 6m. Alla salonger har minst två digitala ljudformat, perfekt akustik och följer som minst THX kriterier. Mer om tekniken kommer du att kunna läsa om i sommar.

Trots att vi kan stoltsera med hypermodern teknik och salonger som många andra skulle drömma om att ha - så är vår viktigaste tillgång vår personal. Med samma engagemang som driver alla Astoria Cinemas projekt framåt så är det en engagerad, påläst och kompetent personal som signerar detta flaggskepp.

Astoria Sickla öppnar 1 september 2006.

Av: johan

Datum för publicering

  • 2006-06-17
Anmäl
2006-06-19 18:23 #1 av: Anne

Ska bli riktigt trevligt att få bio på cykelavstånd. :) Dessutom kommer en av salongerna att fungera som möteslokal för kommunfullmäktige lite då och då :)

Anmäl
2006-06-19 18:48 #2 av: johan

Håller med. För mig är det bara på andra sidan Hammarbybacken.

Både Kista och Heron City tycker jag håller hög klass på sina salonger och så är det ofta lite mindre folk också.

SF håller på att bygga en ny bio i Vällingby. Inte riktigt mina krokar, men bra att det satsas lite på bio!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.