Annons:
Etiketttvserie
Läst 3121 ggr
Cireea
2016-05-03 09:07

Black Widows

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Black widows är en nordisk dramaserie som är en samproduktion mellan Sverige, Norge och Danmark. Serien är en nyinspelning av den finländska serien Mustat Lesket från 2014.

Black Widows är skapad av Roope Lehtinen och Mikko Pöllä. I Sverige hade serien premiär den 4 februari 2016. Du får se skådespelare såsom Peter Stormare, Cecilia Forss, Beate Bille  och Synnøve Macody Lund. 

Handling
De tre väninnor Rebecka, Kira och Johanne har tröttnat på sina odrägliga äkta män och bestämmer sig för att göra sig av med dem – allt för att få ett lugnt och fridfullt liv. Men istället dras de ner i en kriminell spiral med mord, mutor och utpressning. Samtidigt kommer mordutredningen allt närmare de tre änkorna. 

Bild: Public Domain via Pixabay


Film, Gravid, Hamster, Litteratur, Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"
Eyos Hamsteruppföding

Annons:
Cireea
2016-05-03 12:46
#1

Jag måste säga att jag blivit positivt överraskad av den här serien! 👍 Redan innan premiären såg jag reklam om den på tv men var osäker på om jag verkligen ville se serien då jag inte riktigt gillar svenska filmer/serier. 

Men, för ett par dagar sedan kände jag att det var dags att ge serien en chans. Nu har vi kommit lite mer än halvvägs genom säsong 1. Älskar den! 😃
Jag hoppas det kommer en säsong 2 också, men det är inte spikat än vad jag vet.


Film, Gravid, Hamster, Litteratur, Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"
Eyos Hamsteruppföding

Upp till toppen
Annons: